zaterdag 29 september 2007

Laatste dagen USA deel 2 foutje :-)

Dit als afsluiter is toch de max!!!

Gisteren (vrijdag) ben ik met de wagen van Robert terug richting Long Beach gereden! Daar aangekomen rond een uur of 11 heb ik wat rondgehangen en ben ik uiteindelijk zelf ne kei chique auto gehuurd. (Ik had geen keuze want een kleiner model hadden ze niet) ...hierna zijn Robert en ik naar een sportwinkel gereden om een softbalhandschoen te gaan halen...die zijn hier echt enorm goedkoop...Rond 16u waren we terug thuis, het zonnetje verscheen terug achter de wolken (de temperatuur is enorm gedaald sinds ik hier ben, in het begin was het enorm warm en gisteren regende het hier!) Ik heb ervan geprofiteerd en lekker in de zon gaan liggen voor 2uren. Die avond zou ik normaal naar Tante Jose terug rijden maar :-) omdat het zo gezellig was bij Robert en Regine ben ik blijven plakken daar (na veeeeel wijn :-) ) en blijven slapen.
Deze morgen ben ik dan richting Tante jose gereden. Een enorme verrassing nl. James moest niet werken en heeft me meegenomen in een vliegtuigje om te gaan vliegen boven LA!!!!!!! Whow!!! La is dus echt megagroot he, en het feit dat ze zeggen 'three blocks away'...zie je dus duidelijk op de foto's!
Nu ben ik lekker aan t niksen, ik ga heel vroeg slapen vanavond, filpmje zien, muziek luisteren...
Morgen is het mijn laatste dag, we gaan met Bernard en zijn gezin brunchen en daarna rij ik door naar Robert en Regine terug om te slapen daar...Maandag vertrek ik richting België :-)
Waarschijnlijk is dit mijne laatste blog!! Tot in het beglieland!!!!!!
Ahja, volgende uitstap binnen 6 maand Nieuw-Zeeland ;-), wie weet waar ik heen trek!

Dikke zoen
ikke



























































De laatste dagen in de USA!