zondag 2 september 2007

Aankomst in LA,amai men poep na 10uren!!! ;-)

Hoi hoi!!!

Eindelijk aangekomen in LA! Ik kan u verzekeren dat 10uur in zo'n vliegtuig best wel lang is. Zondagmorgend vertrokken tegen half 4 's morgens - ik slimme k dacht ik ga nachtje door doen, want dan ga ik goe slapen in da vliegtuig! Vergeet het maar he!! Hebt maar eens zo'n ne snurkende amerikaan naast u zitten, die als hem dan ook nt sliep constant aan tetteren was! Da me ne houte kop van vermoeidheid haha, t was een zicht! Verschillende keren heb k me moeten excuseren om wa toerekes in da vliegtuig te gaan maken! Ale, bon, hij heeft me dan een lijst 'things to do' gegeven en t was vergeven ;-)! Dus, de trip was eigenlijk heel aangenaam. Die vliegtuigen zijn nogal een luxe. Enorm groot, ik heb nog nooit op zo'n groot vliegtuig gezeten plus elke zetel had een tv'ke. Dus ik had mijn eigen tv waarop ik films kon kiezen, series, muziek enzo! Dus Barrerra en Ellentje bij deze heb ik Dreamsgirls gezien ;-) , ale half! We kregen drinken a volonte (dus s'middags heb die 2 amerikanen naast mij geleerd dat je van 2 fleske rode wijn hoog in de lucht vlugger in slaap valt) , genoeg eten,...
Aangekomen in LA zelf moesten we een visum invullen met alles erop en eraan. Het doel waarom we komen, ons verblijfsadres enzo...Hierna aan de douna zelf moesten we onze vingerafdrukken geven en een foto laten trekken :-) , lachen dus!
Bagage snel gevonden en Tante Jose snel gevonden en hups de high way op!
Het is hier dus 40 graden (hittegolf) en doodop want ik heb opnieuw een hele dag voor de boeg. Momenteel is het 3uur in de namiddag dus ik heb mijn zondag op het vliegtuig gehad en een andere zondag in Laguna Niguel. Veel ga ik niet meer doen vandaag , een duik in het zwembad nemen, wat lezen, relaxen en vroeg erin. Morgen is het Labor day (vrije dag) en we gaan met heel de familie BBQ,fijn fijn! Ik heb vandaag iedereen op foto gezien en morgen in levende lijve. Vanaf dinsdag huur ik een auto en ga ik beginnen uitstapjes maken. We zijn volop aan t plannen maar niks ligt er al vast. San Fransciso is er zeker bij, de grens van Mexico (echt tot aan de grens want ze raden me echt af om erover te gaan), Disneyland (olie olie ik denk aan jou, trek veel foto's) , Death Valley is blijkbaar op dit moment te warm. We zien wel ;-)

Dikke zoen!!!!
ikke