maandag 10 september 2007

Richting San Luis Obispo

Een 6uren rit heb ik erop zitten vandaag. Deze morgen vertrokken om 8AM in Laguna Niguel.
Nog snel even mijn auto gaan omruilen omdat de GPS in de ford niet werkte en ik heb gewoon de meest grave auto gekregen voor dezelfde prijs! Een Chrystler!


Watch this!

Hierna ben ik richting het noorden gereden. Door LA, de letters van Hollywood gezien ( die op de heuvel) :-)











Van Los Angeles doorgereden naar Santa Barbara. Hier een autosnelweg genomen door een natuurreservaat langst het meer Cachuma.













Hierna ben ik opnieuw naar de kustlijn gereden, ondertussen verschillende wijngaarden tegengekomen.



Pismo beach, dit is eigenlijk een grappig verhaal. Ik rijd van de autosnelweg en kom aan een rots terecht waar er overal pelikanen zijn. Blijkbaar is hier de plaats waar ze wonen, maar ik kan u verzekeren dat ze stinken!!!! Op de rots hangt een laag van zeker 10m uitwerpsels...ocharme de mensen die daar wonen










Het is een enorm aangenaam stadje aan de kant van de zee maar er was enorm veel wind. Dan ben ik doorgereden naar Avilla beach. Een haventje waar blijkbaar enkele jaren geleden naar een shark attack is geweest :-)




Hier heb ik was gesuft op het strand en door gereden naar het motel. Een megagroot bed :-) en internet! Wat wil je nog meer...
Morgen heb ik een rustige dag, maar de dagen erna zijn er wel wat kilometers te rijden. Ik blijf morgen in Monterey overnachten!
Natuurlijk heb ik even naar tante Jose gebeld om te zeggen dat ik veilig ben aangekomen.
Slaapwel
lieve

Okey, let's try it again in my bad English ;-)
This morning i left Laguna Niguel around 8AM. I changed cars because of the GPS. This one is the most coolest one ever!
Then i took (do i write this wrong? :-) ) the 101 to Santa Barbara. After Sante Barbara there is a road 154 near the lake Cachuma. This is so whow! Different beautiful views...back 101 direction Santa Maria. I stopped by Prismo beach, funny story, a rock full of pelicans. One man told me that there living here al year. But it really stinks! And on the rocks you have like 10m shit!
I visit Prismo beach and after that i drove to Avila beach!
Now i'm in San Luis Obispo. I have a great Motel with internet and TV :-) , planning my day for tommorow! I will stay over the night in Montorey...
Sweet dreams!!
lieve